Projectmanagement

Met projectmanagement  krijgt u overzicht en kunt u er zeker van zijn dat u de zaken projectmatig maar wel pragmatisch aanpakt. Projectmanagement zit DiscQuise in het bloed. Wij ondersteunen uw organisatie op zodanige wijze dat u weer verder kunt en uw resultaten haalt. Altijd binnen tijd, budget en met de vereiste kwaliteit.

 

Overzicht krijgen en resultaat behalen

U wilt iets organiseren of opleveren. Een (her)inrichting van de ICT-organisatie, een leveranciersselectie of het (her)schrijven van de ICT strategie. Wij leveren iemand die het regelt. Deze projectmanager zorgt voor overzicht, ondersteunt u zodanig dat het bijdraagt aan uw doel en u uw resultaat kunt bereiken.

Uw project ondersteunen en helpen verbeteren

U zit al volop in uw ICT project, maar u heeft het gevoel dat het niet goed loopt. Dan schakelt u ons in. DiscQuise traint uw medewerkers, doet onderzoek of voert audits uit. Alles wat nodig is om uw ICT project vlot te trekken en tot een goed einde te brengen.

Projectmanagement in het bedrijfsleven

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van projectmanagement in diverse branches. Daardoor weten wij snel wat er bij u speelt en spreken wij uw taal.