Over DiscQuise

 

DiscQuise is een onafhankelijk organisatieadviesbureau gespecialiseerd in ICT. Diverse organisaties doen een beroep op onze expertise om uitdagende, vaak complexe ICT vraagstukken op te lossen.

ICT pragmatisch nog efficiënter en effectiever inzetten in organisaties. Dat is de missie waar Wij met overtuiging en passie, samen met onze opdrachtgevers iedere dag aan werkt. Al ruim twintig jaar.

Wij weten ICT vraagstukken tot hun essentie terug te brengen, de juiste expertise in te brengen en verbindingen te leggen tussen belangen, vakgebieden, stakeholders en harde en zachte waarden. DiscQuise, is dé specialist in vernieuwend kijken naar complexe ICT vraagstukken en het doorgronden van waar het echt om gaat. Om het daarna werkend te krijgen met bewezen en werkbare èn nieuwe oplossingen, met de mensen en de organisaties. Op het gebied van zorg, bankwezen, verzekeren, logistiek, non-profit, semi-overheid en onderwijs. Van ICT strategie tot en met realisatie, op een fundament van samenwerkingskunde, veranderkunde, organisatiekunde en project- en programmamanagement.